Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Mimis Living Oy
Tapiontori 1
02100 Espoo
[email protected]
www.mimisliving.fi
Y-tunnus 3147757-3

Rekisterin nimi
Mimis Living asiakasrekisteri

Rekisterin pitämisen peruste
Rekisteriin tallentuu tietoja asiakkaan tehdessä ostoksia mimisliving.fi sivustolla, tai kun asiakas luo verkkokauppaan käyttäjätunnuksen.

Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin ensisijainen tarkoitus on saada tilaukset toimitettua asiakkaalle, sekä auttaa ongelma- ja asiakaspalautus tilanteissa. Rekisteriä käytetään myös mainonnan seurantaan sähköpostimarkkinointiin ja sivuston räätälöintiin. Osa rekisteritiedoita saatetaan siirtää Mimis Living yhteistyökumppaneiden hallinnoimille palvelimille, jotta asiakassuhdetta voitaisiin kehittää myös Mimis Living hallinnoiman internetin ulkopuolella.

Ulkopuoliset yritykset eivät pääse näkemään Facebook profiiliasi tai henkilötietojasi, eikä mainosyleisöjä pääse tarkastelemaan kukaan. Edes me emme näe mainosyleisön tietoja, muuten kuin että kuinka monta asiakasta mainosyleisössä on. Jos et halua nähdä kohdennettua mainontaa Facebookissa, kannattaa sinne kirjaantua sähköpostiosoitteella jota et käytä muualla. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovus yhteistyökumppaneille. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia [email protected]

Rekisterin sisältämät tiedot
Asiakasrekisteriin tallentuu;
Asiakkaan nimi
Asiakkaan osoite ja puhelinnumero
Asiakkaan sähköpostiosoite
Asiakkaan tilaamat tuotteet
Tilauksien seurantatiedot
Käytetty toimitus- ja maksutapa

Tietojen luovutus
Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ellei asiakas niin halua. Tietoja luovutetaan vain yhteistyökumppaneille jotka eivät käytä tietoja suoramarkkinointiin tai luovuta tietoja eteenpäin.

Tietojen suojaus
Asiakasrekisteriä säilytetään suojatulla palvelimella johon ei ulkopuoliset pääse. Mainosyleisöjä ei pääse katselemaan niiden luonnin jälkeen, mekin näemme vain kuinka monta henkilöä yleisössä on.