Käsityönä tehty rakkaudella

MIMI

Olen Miia, kahden lapsen äiti Espoosta. Intohimojani ovat mm. käsityöt, valokuvaus, sisustaminen, luonto ja taiteet.

Pitkään mietin, miten voisin yhdistää näitä rakastamiani asioita ja saada siitä tehtyä itselleni työn. Ja siitä ajatuksesta syntyi Mimis Living. 

Haluan inspiroida ja auttaa ihmisiä löytämään kauniita ja kestäviä – luonnollisista materiaaleista – tehtyjä tuotteita, jotka tuovat piristystä päiviin ja kotiin vielä pitkälle tulevaisuuteen. Innostun itse arjen pienistä ja kauniista asioista ja haluan, että tämä innostus välittyy myös tuotteistani.

Vastuullisuus

Suosin tuotteissani ekologisia ja luonnollisia materiaaleja, jotka kestävät aikaa ja kulutusta. Käyttämilläni pellavakankailla on Öko-Tex100 –sertifikaatti, joka takaa sen, että kankaissa ei ole ihmisille haitallisia kemikaaleja. Minulle on tärkeää tuotteen jäljitettävyys. Tuotteissani käytetty pellavakangas on kasvatettu ja käsitelty Euroopassa.

Valmistan tuotteet itse huolella ja rakkaudella. Pyrimme myös työskentelemään zero waste –hengessä ja välttämään turhaa jätettä; esimerkiksi kankaiden ylijäämäpaloista teen mm. pyyhkeiden ripustuslenkkejä ja amppeleiden jämälangoista lasinalusia.

Seuraa tarinaani Instagramissa, olisi ihanaa kuulla sinusta. Mahtavaa, kun olet täällä ja tervetuloa ostoksille!