10 syytä miksi valita pellava?

Mikä tekee pellavasta niin ihanan?

Pellava on ekologinen materiaali, koska se ei tarvitse keinokastelua eikä isoja määriä torjunta-aineita tai lannoitteita. 

Pellavakankaat ovat pitkäikäisiä ja niiden pehmeys ja ominaisuudet vain paranevat käytössä ja jokaisen pesun jälkeen. Keittiössä pellavapyyhkeet ovat ehdoton juttu niiden hyvän imukykynsä vuoksi.

Pellavakangas myös kuivuu nopeasti ja puhdistuu 40 asteen lämpötilassa. Vain vaikeimpiin tahroihin tarvitsee käyttää 60 asteen pesulämpötilaa. Pellavakangas myös tykkää ryppyisyydestä eikä sitä välttämättä tarvitse silittää. Rouheus vain sopii sen ilmeeseen, mutta jos rypyt ei miellytä omaa silmää, kankaan voi hyvin silittää silitysraudan pellava-asetuksella.

Pellavakuidulla on myös hyvä lämmönjohtokyky ja niin se tuntuu viileältä lämpimällä ja lämpimältä viileällä ilmalla. Jos haluaa pumpuliset unet ja kestävän materiaalin makuuhuoneeseen, kannattaa valita pellavalakanat.

Pellavan arvostus on taas ollut nousussa se sopii moneen eri sisustustyyliin, kuten boheemi, boho-chic ja skandinaavinen sisustus. Kukapa ei voisi rakastua tähän ihanaan materiaaliin. Hanki pellavatuotteita itsellesi tai lahjaksi sellaiselle, joka arvostaa kauniita ja kestäviä tuotteita sekä kotimaista käsityötä. Katso kaikki Mimin pellavatuotteet täältä